MODELSPOORBEURS ZUTPHEN

Onze eerstvolgende beurs zal zijn op 18 & 19 maart 2017 in de Hanzehal te Zutphen. Graag tot dan!

Inmiddels is modelspoorbeurs Zutphen van december 2016 achter de rug. Wij als vereniging/organisatie kijken terug op een gezellig en geslaagd evenement. Wij willen via deze weg alle deelnemers, gasten, relaties, medewerkers Hanzehal, en onze eigen medewerkers en wie we vergeten zijn bedanken voor uw bijdrage voor, tijdens dit modelspoorweekend.

Namens het bestuur van Modelspoorclub de Blokkendoos!poster-geel-staand-met-extra-info-18-19-maart-2017

Modelspoorbeurs Zutphen organiseert op 18 en 19 maart 2017 het grootste Internationale Modelspoor Evenement in het oosten van het land, waarbij diverse binnen- en buitenlandse handelaren waar u diverse modelspoortreinen e.d. kunt aanschaffen, of eventueel ruilen. Attentie wij maken u erop attent dat wij een grote verkoopbeurs hebben van z-spoor tot ………. Tijdens de beurs zijn er ook diverse handelaren die uw oude trein overnemen/innemen, vraag hiervoor bij de organisatie welke handelaren dit zijn, ook zijn er dit jaar weer diverse rijdende modelspoorbanen van o.a verenigingen uit Nederland en België
te bewonderen, daarnaast zijn er ook enkele regionale en nationale modelspoorders uit Zutphen en omgeving die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens Modelspoorbeurs Zutphen kunt u weer gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen, daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Tijdens deze beurs hebben wij extra aandacht voor digitalisering van nieuwe maar ook oude modelspoortreinen. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis, en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met de modelspoorhobby. Wij verloten tijdens Modelspoorbeurs Zutphen op zaterdag en zondag iedere dag 2 trein-sets, en 2 treinenklok(ken) voor kinderen tot en met 11 jaar.

Hierbij een kleine terugblik van ons geslaagde evenement  Modelspoorevenement december 2015.

Verenigingen (of belangstellenden) die geen ruimte hebben en ook aan deze evenementen willen deelnemen: stuur even een mail naar ons info@modelspoorbeurszutphen.com ook kunt u bellen op 06 – 44324111.

Handelaren kunnen zich aanmelden voor het weekend 18 & 19 maart 2017. Attentie handelaren en of deelnemers, op vrijdag 17 maart 2017 is het beursgebouw geopend vanaf 18.00 uur! Op zaterdag 18 maart is het beursgebouw voor deelnemers geopend vanaf 07.00 en op zondag 18 december is het beursgebouw voor deelnemers geopend vanaf 08.00 uur let wel de ingang is voor deelnemers aan de achterzijde van de Hanzehal. Let op aan deze beurs kunnen ook particulieren aan deelnemen!! Let wel hoe eerder u zich aanmeldt, des te beter de plaats in het beursgebouw en ook bij ons is vol = vol.

Beursdatums 2017: 18 & 19 maart en 16 & 17 december 2017 (u kunt zich reeds aanmelden)

Praktische informatie 18 & 19 maart 2017

Adres : de “Hanzehal” Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen (de locatie ligt op 7 minuten loop-afstand van het NS-station van Zutphen). Als u met de trein aankomt op het station van Zutphen neemt u de hoofduitgang via de stationshal, als u buiten staat gaat u links af langs het ING gebouw. Vandaar uit staan borden Hanzehal/modelspoorevenement.  Let op, bij het beursgebouw zijn ook gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en deelnemers.

tijd : 10.00 tot 16.00 uur (de locatie is vanaf 09.00 uur open zodat bezoekers voor aanvang van de beurs al plaats kunnen nemen in het restaurant (voorzien van Wifi). Let op in het beursgebouw is geen pinautomaat aanwezig

entree : € 7,00 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar (dus tot en met 11 jaar) onder begeleiding gratis toegang. Tijdens dit modelspoorweekend kunt u nog niet pinnen bij de kassa! Wij maken u er attent op dat in de Hanzehal (beursgebouw) geen pinautomaat aanwezig is!

Modelspoorbeurs Zutphen in de Media bekijk het hier.

Modelspoorbeurs Zutphen is een onderdeel van Modelspoorclub de Blokkendoos uit Zutphen.

 

  • bentinklogo
  • Wentink
  • Keesmarklin
  • n-spoorstore
  • Railhobby